Werken bij

Centrum Begeleiding Zorg is een organisatie met korte lijnen. Persoonlijk welbevinden en contact staan bij ons hoog in het vaandel. Het is daarnaast mogelijk om ons op een flexibele wijze bij ons te werken. Zo kun je bijvoorbeeld met een (oproep) contract werken op dagen en tijdstippen dat het jou goed uitkomt. We hebben mogelijkheden om te werken in onder andere de verpleging, verzorging, begeleiding en hulp bij huishouding.

Kom ons team versterken!

Wij zijn per direct opzoek naar nieuwe medewerkers voor de volgende functies:

Helpende niveau 2

Verzorgende IG

Verpleegkundige

Planner

Wij bieden zorg aan huis bij onze klanten. Zorg in de vorm van: huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en individuele begeleiding. Wij zijn op zoek naar versterking voor de volgende regio’s: Almere, Amsterdam, Huizen, Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Weesp, Deventer, Soest, Baarn en Zaanstad.

Wat verwachtten wij van jou?

Je bent communicatief, flexibel en behulpzaam.

Je beheerst naast de Nederlandse taal ook één van de volgende talen: Turks, Arabisch en/of Berbers.

Je bent in het bezit van een Rijbewijs B en auto.

Je gaat respectvol om met je collega’s en de cliënten.

Je kunt een diploma aantonen voor de desbetreffende functie.

Je bent bereid om VOG aan te vragen.

Wil jij ons team versterken? Stuur dan een e-mail naar r.akbayir@cb-zorg.nl. Wij ontvangen graag een motivatiebrief en CV!

Werken en leren

Ook dát is mogelijk bij Centrum Begeleiding Zorg. Graag zelfs!
Ben je op zoek naar een opleiding met werken en leren of een stage, dan biedt Centrum Begeleiding Zorg je vele mogelijkheden.

Beroepsbegeleidende leerweg

Centrum Begeleiding Zorg is regelmatig op zoek naar mensen die via een BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) opgeleid willen worden tot Verzorgende IG. Bij een dergelijk BBL-traject combineer je het werken en leren. Je bent in dienst van Centrum Begeleiding Zorg en daarnaast volg je de theorie middels lesdagen op school (over het algemeen één dag per week).

Vind jij het belangrijk dat je leert om zelfstandig te werken en bewust te functioneren als zorgverlener?
Gedurende de periode dat je bij ons werkt en leert gaan we hiermee aan de slag met jou. Je doet kennis en vaardigheden op en je ontwikkelt een professionele beroepshouding.

Beroepsopleidende leerweg

Ook bieden we stageplaatsen aan voor verschillende MBO en HBO beroepsopleidingen (BOL), zowel in de zorg als bij de ondersteunende diensten.

Kiezen voor opgeleid worden binnen Centrum Begeleiding Zorg betekent dat je er niet alleen voor staat. Wij hebben namelijk getrainde werkbegeleiders en gekwalificeerde opleidingsfunctionarissen die klaar staan om je te begeleiden en te adviseren. Daarnaast willen we ook graag van jou leren. Zo ontstaat een win-win situatie. Samen met je begeleider groei je toe naar de afronding van je studie en ook daarna wil Centrum Begeleiding Zorg wat bieden aan beginnende beroepsbeoefenaren zoals jij!

Bel of mail ons of we momenteel opleidingsplaatsen hebben.